Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare.

PROMOSEVEN AS, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.afaceridesucces.net, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In considerarea unei cat mai bune si uniforme interpretari a Termenilor si Conditiilor de utilizare ale site-ului, precum si a drepturilor si obligatiilor care decurg din acceptarea acestora, urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

Evenimente
Rezervare / Achzitionare:
Rezervarea unui loc la unul din evenimentele organizate de PROMOSEVEN AS se face urmand instructiunile si pasii prezentati din Formularul de inscriere.

 Drepturi de autor

PROMOSEVEN AS,  denumit in continuare Autor, este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, desene, fotografii, clipuri audio/video, etc. constituie proprietatea exclusiva a PROMOSEVEN AS.

Se interzice reproducerea totala sau partiala a materialelor din acest site, fara acordul scris al PROMOSEVEN AS.  Pentru solicitarea acordului, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@afaceridesucces.net.
PROMOSEVEN AS are drepturi de proprietate intelectuala asupra continutului acestui website, conform Legii nr 8/1996 , privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Legaturi (linkuri) catre alte website-uri

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre website-urile pe care le accesati prin intermediul www.afaceridesucces.net. La accesarea unui site care nu ne apartine, va rugam sa aveti in vedere faptul ca website-ul functioneaza dupa reguli si conditii proprii asupra carora nu avem nicio responsabilitate.
Responsabilitatea privind veridicitatea informatiilor despre promotiile prezentate pe acest website apartine in intregime furnizorilor de produse si servicii.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul furnizat de catre Autor functioneaza conform principiului afisarii, precum si a disponibilitatii temporare. Autorul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile transmise de la www.afaceridesucces.net, sunt exceptate de virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Informatii pentru vizitatori

Serviciile www.afaceridesucces.net sunt destinate oricaror persoane fizice si/sau juridice in conditiile si limitele prezentate pe aceasta pagina (“Termeni si conditii”). Utilizarea SITE-ULUI se poate efectua doar de catre persoane fizice care au implinit varsta majoratului. Minorii cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani neimpliniti, pot utiliza acest SITE doar cu acordul parintilor sau al tutorelui legal si doar daca acestia sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui SITE. Minorii in varsta de pana la 16 ani nu au dreptul sa foloseasca acest site.

 Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

  1. Sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare, atunci cand este cazul.
  2. Sa mentineti si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
  3. Totodata, va asumati obligativitatea de a va abtine de la comiterea urmatoarelor fapte:
    • Sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a dauna acest sistem cat si orice alt sistem sau informatie;

Feedback

PROMOSEVEN AS ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor sale de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Legislatie

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul PROMOSEVEN AS. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca competenta de la sediul PROMOSEVEN AS.

Distribuie in Social Media...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+