Cum solicit informatii despre serviciile oferite?

Este usor sa cereti informatii preliminare despre evenimentele organizate de noi prin intermediul formularului de mesaje  sau direct, trimitand toate datele, prin email office@afaceridesucces.net.

In mesaj trebuie sa ne scrieti urmatoarele informatii despre proiectul dumneavoastra: ce, cand, unde, cate persoane, ce buget aveti.

Pentru analiza unor informatii complexe si transmiterea lor intr-un proiect de consultanta, se va achita o taxa de proiect, in functie de complexitatea datelor si a solutiilor propuse.

Unde organizati nunti pe plaja?

Organizarea unei nunti pe plaja este posibila in tarile prezentate in oferta: Bali (Indonezia), Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar (Tanzania), Mexic, tarile din Marea Caraibelor.
Este vorba de tari cu clima calda, tropicala si subtropicala, unde organizarea este posibila in tot timpul anului (cu mici exceptii).

Organizam nunti pe plaja si in tari din Europa, in sezon estival, incepand din luna aprilie pana in octombrie.
In Grecia si in Cipru oferim si ceremonii religioase ortodoxe.

Este necesar un minim de persoane pentru a putea organiza o nunta pe plaja?

Pentru ceremoniile de nunta simpla, reinoirea juramintelor, cererea in casatorie, aniversarea casatoriei, inafata cuplului, nu este obligatorie prezenta unui numar de participanti.

Pentru ceremoniile de nunta pe plaja cu efecte juridice este necesara prezenta a doi martori. Daca nu puteti avea proprii martori, ii vom asigura noi.

Exista o perioada limita pentru realizarea unui eveniment?

Da, exista.

Pentru ceremoniile de nunta sunt necesare minim 6 luni.

Pentru evenimente mari, conferinte, simpozioane, inscrierile se fac cu minim 8 luni inainte. Pentru evenimentele de mare anvergura, inscrierea se face incepand cu 1 an inainte.

Pentru organizarea unor evenimente de mai mica anvergura, inscrierile se pot face incepand cu 6 luni inainte.

Cum ma inscriu la un eveniment?

Este usor sa va inscrieti la evenimentele organizate de noi prin intermediul formularului de inscriere sau direct, trimitand toate datele, prin email office@afaceridesucces.net

Cum platesc?

In urma cererii / inscrierii, veti primi o factura proforma pe e-mail. Dupa incasarea platii, veti primi factura.
Achitarea se poate face prin transfer bancar, prin mandat postal sau in numerar la sediul agentiei.

Care sunt tarifele practicate de agentie pentru servicii ?

Fiecare serviciu oferit se acorda pe baza cererii dumneavoastra si in urma analizei situatiei pentru care urmeaza sa proiectam o strategie, o campanie  sau sa organizam un eveniment.

Distribuie in Social Media...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+